Kézápolás árak

Kezdőlap » Kézápolás árak

A kézápolás nem csak azt jelenti, sőt nem azt jelenti, hogy elmész a körmösödhöz és ő alkalomnak vagy épp hangulatodnak megfelelő műkörmöket varázsol az ujjaidra. A kézápolás ennél több. Gondolj bele, egész nap használod a kezeid, fizikai munkát végzel velük, olyan dolgokat csinálsz, amik a nap végére nem csak a bőrödet, de a körmeidet is megviselik. Hát nem megérdemli, hogy időnként szakember is gondoskodjon róluk? Egy manikűr után puhák, bársonyosak lesznek a kezeid, a körmeid pedig a gondoskodásnak köszönhetően erősek és fényesek. Legyen az klasszikus vagy gépi manikűr, esetleg japán manikűr, nálam megtalálod.  Hívj fel (0630-553-5487) időpontért, vagy írj üzenetet az idopont@forgoszilvia.hu-ra. Hidd el, a kezeid hálásak lesznek. 

Manikűr (klasszikus vagy gépi): 4,500,-Ft-tól

A kéz fertőtlenítése után a körmök rövidítése, formázása és a hátulsó bőrredő (cuticula) fellazítása, eltávolítása. A körmök polírozása és vitaminos olajjal való ápolása.

Japán Manikűr: 6.500,-Ft

Gyenge, töredezett köröm? Van megoldás!

A japán arisztokrácia titkos eljárása volt régen, mára egyre inkább elterjedt és közkedvelt lett. A méhviasznak köszönhetően visszaadja a körmök fényét, szépségét, és hozzájárul egészséges növekedésükhöz. 

Az esztétikus végeredmény eléréséhez klasszikus vagy francia manikűr után javasolt. 

Bufferrel eltávolítom a körömlemez fényét, ezzel is elősegítem a tökéletes hatást

Szarvasből polírozóval először méhviaszt dolgozok a körömlemezbe, majd egy másik polírozóra talkumot teszek, és ezzel zárom, ugyanakkor fényesítem a körmöket.

Végezetül vitaminos bőrápolóval olajozom a körmök környékét.

Körömlakk eltávolítás manikűr előtt: 400,-Ft

Paraffinos Kézápolás: 5.500,-Ft

Kérhető önmagában, de manikűr után is kiegészítő kényeztetésként.

Tökéletes választás a száraz, durva, repedezett bőr ápolására, ugyanakkor rendkívül jó hatással van az izületekre, csontokra. 

A paraffinos kezeléssel nem csak szép, ápolt, de újra rugalmas lesz a bőr. Rendkívüli hőtároló tulajdonságának köszönhetően tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, így lehetővé teszi a hidratáló krémek felszívódását.

A paraffinos ápolás a kéz bőrének fertőtlenítését, radírozását és vitaminos krémmel történő ápolását tartalmazza.

Alkalmazása kúraszerűen történhet, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. 

Célszerű az első két hétben heti 2 alkalom, majd újabb két hétig heti 1 alkalom. A megfelelő állapot eléréséhez kéthetente egy alkalom az ideális. 

Az árak 2023.09.01.-től érvényesek. 

A feltüntetett árak Forintban értendőek, kizárólag készpénzes fizetés lehetséges! Köszönöm a megértést!