Lábápolás árak

Kezdőlap » Lábápolás árak

Vedd le a terhet a lábadról, és gyere el hozzám Győr szívébe egy pedikűr kezelésre! Hívj (06-30-553-548) időpontért, vagy írj üzenetet az idopont@forgoszilvia.hu-ra, szeretettel várlak!

Esztétikai pedikűr: 5300 Ft

Fertőtlenítős lábáztatás után a bőrkeményedést eltávolítom. A körmök formázása után a lábakat peelingezem. Ennek köszönhetően a vitaminos hidratáló krém -melyet 10 perces talpmasszázzsal juttatok a bőrbe- hatásfoka nő.

Esztétikai pedikűr + egyszínű géllakk: 8500 Ft

CALLUX PRO lábápolás: 6900 Ft

A Callux lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztós eljárás, ami egy wellness élmény közben garantálja a tökéletes végeredményt, szike,csiszológép nélkül. Teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, vérzékeny vendégeknél és érzékeny bőrűeknél is. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának. A bőr selymes és puha lesz. 

Vegán termék, természetes növényi összetevőkkel, állatkísérletmentes!

CALLUX + egyszínű géllakk: 9500 Ft

Problémás láb: 6500 Ft-tól

Extra bőrkeményedés, benőtt köröm, gombás köröm.

Benőtt köröm kezelése: 2500 Ft/ujj 

A betegség lényege, hogy a körömlemez oldalsó széle a  körömsáncba nyomul, mintegy “felgyűri” maga előtt. Benőhet a körömlemez teljes egésze, vagy csak a körömsarok. Mindkét esetben fájdalmas gyulladással járhat, és nem ritka, hogy a körömsánc szélén vadhús fejlődik. 

A vendég beleegyezésével, és közreműködésével a probléma legtöbbször kezelhető.

Sebellátás: 2000 Ft/terület

Gombás köröm kezelése: 3000 Ft/öregujj

Nem a személyes higiéné hiánya miatt alakul ki a gombás köröm, legtöbb esetben valami lábat ért trauma hatására a köröm elválik a körömlemeztől, így a gombának van tapadási felülete. A kezelésére viszont érdemes időt, és energiát fordítani, ezért ha besárgul, vagy a felülete megváltozik érdemes komolyan venni. A gyógyulási folyamat eltarthat akár 8-12 hónapig is, ezalatt az idő alatt rendszeres kezelést igényel. 

Gombás köröm kezelése további ujjakon: 1800 Ft/ujj

Tyúkszem kezelése: 500 Ft/ db

A tyúkszem a  láb egyik leggyakoribbb elváltozása, minden esetben tartós nyomás hatására alakul ki. A tyúkszem egy kúp alaku szarucsapban végződik, amely az idegvégződéseket nyomhatja, és ezáltal kínzó fájdalmat okozhat. Kezelés után a tartós siker érdekében mindenképpen meg kell szüntetni a kiváltó okot tehermentesítéssel.

Frissítő lábmasszázs térdig: 2000 Ft

A talpmasszázs kiválóan alkalmas a testi és lelki ellazulásra, kikapcsolódásra. Kérhető esztétikai pedikűr után, de akár önmagában is. Lábanként 10 perc.

Körömkezelés: 2000 Ft

A szolgáltatás a lábkörmök levágását, formázását, a körömlemez és körülötte lévő bőr hatóanyagos olajozását foglalja magában.

Körömlakk eltávolítása pedikűr előtt: 300 Ft

Géllakk eltávolítása: 1000 Ft

Esztétikai pedikűr előtt.

Körmök lakkozása: 1500 Ft

Egyszínű, vagy átlátszó körömlakkal.

Géllakkozás (egyszínű) + mini pedikűr: 4000 Ft

Köröm formázás + körömágy tisztítás + előkészítés

(Az Esztétikai pedikűrt nem foglalja magába.)

Callux maszk lábra: 4500 Ft

Az árak 2022.05.22.-től érvényesek. 

A feltüntetett árak Forintban értendőek, kizárólag készpénzes fizetés lehetséges! Köszönöm a megértést!

Vedd le a terhet a lábadról, és gyere el hozzám Győr szívébe egy pedikűr kezelésre!

A kozmetika ma már nem csak az arc, hanem az egész test ápolását jelenti. Ebbe természetesen a lábápolás is beletartozik. Célom a vendég lábának széppé tétele, amihez kizárólag minőségi alapanyagokat használok. Az esztétikai pedikűr alatt a talpakon lévő esetleges bőrkeményedés eltávolítását, körmök formázását értik. Nálam kiegészül ez a kezelés egy kellemes láb peelinggel is, ami lehetővé teszi, hogy a vitaminos krém eljusson a bőr mélyebb rétegeibe. A lábápolás zárásaként pedig relaxáló talpmasszázst alkalmazok, hogy igazán ápolt, felfrissült lábakon sétálj. 

A lábápolás ma már történhet teljesen szikementes eljárással is. Én a Callux Pro professzionális lábápoló termékeit és módszerét használva végzem ezt a wellness élményt nyújtó szolgáltatást. A Callux lábápolás egy gyümölcssavas hámlasztás, szike nélkül. Ezáltal a mechanikai sérülés közel kizárt, biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, vérzékeny és érzékeny bőrű vendégeknél is, ugyanakkor remek lehetőség mindazoknak, akik szeretnék elkerülni a pengék használatát a kezelés során.

A gyógypedikűr már nem csak az esztétikáról szól. Akinek a lábán valamiféle ortopédiai elváltozás van, ott sajnos a láb deformitása miatt többek között bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm alakulhat ki. Ezek önmagukban is komoly fájdalmat okozhatnak, mégis gyakran több probléma is megjelenik egyszerre a lábon. Ha úgy gondolod az említett problémák közül legalább egy téged is kínoz, mielőbb jelentkezz be hozzám. Hívj (06-30-553-548) időpontért, vagy írj üzenetet az idopont@forgoszilvia.hu-ra, szeretettel várlak!