Lábápolás árak

Kezdőlap » Lábápolás árak

Vedd le a terhet a lábadról, és gyere el hozzám Győr szívébe egy pedikűr kezelésre! Hívj (06-30-553-548) időpontért, vagy írj üzenetet az idopont@forgoszilvia.hu-ra, szeretettel várlak!

Esztétikai pedikűr: 8000,- Ft-tól

Egyedi vagy, ahogy a lábaid is!

Életünk során lábainkat hatalmas terhelésnek tesszük ki. Van aki jobban, van aki kevésbé. Éppen ezért nem csoda hogy a terhelés következtében megjelenő bőrkeményedés, esetleg tyúkszem mindenkinél különböző mértékű. Mivel nincs két egyforma láb az alkalmazott kezelés is eltérő lehet.

 A pedikűr a lábak szemrevételezésével kezdődik. Itt dől el, hogy melyik lábápolási módszer a leghatékonyabb a probléma kezelésére. Elegendő egy esztétikai pedikűr, vagy problémásabb láb esetében kombinált kezelést kell alkalmazni. 

A pedikűr következő lépése a bőr puhítása. Történhet fertőtlenítős bőrpuhító lábáztatással, vagy bőroldó folyadék ( holt-tengeri só, körömvirág és növényi glicerin keveréke) használatával. 

A hatóidő letelte után a bőrkeményedést eltávolítom és a körmöket formázom, ápolom.

A pedikűrt egy frissítő talpmasszázzsal zárom, ami során vitaminos, hidratáló krémet juttatok a bőrbe.

Pedikűr igénybe vett lábra: 9500,- Ft-tól

Egyszínű géllakk lábra: 5500 Ft

CALLUX PRO lábápolás: 10000,- Ft-tól

A Callux lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztós eljárás, ami egy wellness élmény közben garantálja a tökéletes végeredményt, szike, csiszológép nélkül. Teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, vérzékeny vendégeknél és érzékeny bőrűeknél is. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának. A bőr selymes és puha lesz. 

Vegán termék, természetes növényi összetevőkkel, állatkísérlet mentes!

Benőtt köröm kezelése sebkezeléssel: 6000 Ft/ujj 

A betegség lényege, hogy a körömlemez oldalsó széle a  körömsáncba nyomul, mintegy “felgyűri” maga előtt. Benőhet a körömlemez teljes egésze, vagy csak a körömsarok. Mindkét esetben fájdalmas gyulladással járhat, és nem ritka, hogy a körömsánc szélén vadhús fejlődik. 

A vendég beleegyezésével, és közreműködésével a probléma legtöbbször kezelhető.

Sebkötözés: 3500 Ft/alkalom 

Titan System körömszabályozás: 10000,- Ft/ujj

A Titan System egy innovatív körömszabályozási eszköz, mely orvosi beavatkozás és műtét nélkül támogatja a benőtt, csőkörmök és körömdeformitások elleni küzdelmet. Felhelyezése fájdalommentes, viselése semmilyen kellemetlenséggel nem jár. 

Gombás köröm kezelése: 6000 Ft-tól

Nem a személyes higiéné hiánya miatt alakul ki a gombás köröm, legtöbb esetben valami lábat ért trauma hatására a köröm elválik a körömlemeztől, így a gombának van tapadási felülete. A kezelésére viszont érdemes időt, és energiát fordítani, ezért ha besárgul, vagy a felülete megváltozik érdemes komolyan venni. A gyógyulási folyamat eltarthat akár 8-12 hónapig is, ezalatt az idő alatt rendszeres kezelést igényel. 

Tyúkszem kezelés pedikűr nélkül: 3500,- Ft-tól

A tyúkszem a  láb egyik leggyakoribb elváltozása, minden esetben tartós nyomás hatására alakul ki. A tyúkszem egy kúp alakú szarucsapban végződik, amely az idegvégződéseket nyomhatja, és ezáltal kínzó fájdalmat okozhat. Kezelés után a tartós siker érdekében mindenképpen meg kell szüntetni a kiváltó okot tehermentesítéssel.

Körömkezelés pedikűr nélkül: 3500,- Ft-tól

A szolgáltatás a lábkörmök levágását, formázását, a körömlemez és körülötte lévő bőr hatóanyagos olajozását foglalja magában.

Körömlakk eltávolítása pedikűr előtt: 500 Ft

Géllakk eltávolítása pedikűr előtt: 1000 Ft

Esztétikai pedikűr előtt.

Körmök lakkozása: 4000 Ft

Egyszínű, vagy átlátszó körömlakkal.

Kérlek vedd figyelembe a lábbeli választásánál, hogy a körömlakk száradási ideje hosszadalmas lehet. A tökéletes eredmény érdekében lehetőleg kerüld a zárt cipő használatát. 

Callux maszk lábra: 6000 Ft

Tehermentesítő talpbetét: 15000,- Ft/pár

Az árak 2023.09.01.-től érvényesek. 

A feltüntetett árak Forintban értendőek, kizárólag készpénzes fizetés lehetséges! Köszönöm a megértést!

Vedd le a terhet a lábadról, és gyere el hozzám Győr szívébe egy pedikűr kezelésre!

A kozmetika ma már nem csak az arc, hanem az egész test ápolását jelenti. Ebbe természetesen a lábápolás is beletartozik. Célom a vendég lábának széppé tétele, amihez kizárólag minőségi alapanyagokat használok. Az esztétikai pedikűr alatt a talpakon lévő esetleges bőrkeményedés eltávolítását, körmök formázását értik. Nálam kiegészül ez a kezelés egy kellemes láb peelinggel is, ami lehetővé teszi, hogy a vitaminos krém eljusson a bőr mélyebb rétegeibe. A lábápolás zárásaként pedig relaxáló talpmasszázst alkalmazok, hogy igazán ápolt, felfrissült lábakon sétálj. 

A lábápolás ma már történhet teljesen szikementes eljárással is. Én a Callux Pro professzionális lábápoló termékeit és módszerét használva végzem ezt a wellness élményt nyújtó szolgáltatást. A Callux lábápolás egy gyümölcssavas hámlasztás, szike nélkül. Ezáltal a mechanikai sérülés közel kizárt, biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél, vérzékeny és érzékeny bőrű vendégeknél is, ugyanakkor remek lehetőség mindazoknak, akik szeretnék elkerülni a pengék használatát a kezelés során.

A gyógypedikűr már nem csak az esztétikáról szól. Akinek a lábán valamiféle ortopédiai elváltozás van, ott sajnos a láb deformitása miatt többek között bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm alakulhat ki. Ezek önmagukban is komoly fájdalmat okozhatnak, mégis gyakran több probléma is megjelenik egyszerre a lábon. Ha úgy gondolod az említett problémák közül legalább egy téged is kínoz, mielőbb jelentkezz be hozzám. Hívj (06-30-553-548) időpontért, vagy írj üzenetet az idopont@forgoszilvia.hu-ra, szeretettel várlak!